dimecres, 13 de juliol del 2011

Quasi acabat

Aquest dies he estat fent un altre nino. Aquesta vegada és un conill simpàtic. Com l’altre vegada he tret els patrons d’un llibre que em varen deixar.
Espero acabar-lo molt aviat … de moment us puc ensenyar com va quedant… :)

 Apa fins ara!!


dimecres, 6 de juliol del 2011

La Porqueta Pepa

LA PORQUETA PEPA! 

Patró:
              

Aquí teniu el partó per fer la porqueta, l'original el vaig teure d'un llibre que em varen deixar. Jo ho faig tot a mà, però evidentment també podeu fer –la a màquina. La roba que vaig utilitzar pel cap, el cos i les orelles, és cotó , pel morro vaig fer servir feltre de color blanc i per a les potes..doncs no sé excatament no sé quina roba és, la vaig trobar per casa,  és més dura que el cotó , deu ser alguna roba sintètica.  Recordo que al fer les potes vaig haver de modificar una mica el patró original i fer-lo una mica més gran.

Necessitarem: 1 cap, 1 cos, 1 patró del cap i el cos junts per fer el darrera del nino , 4 orelles i 8 potes.
 
El muntatge:
Primer vaig cosir el cap i el cos , després cosir el morro a la meitat de la costura entre el cap i el cos i una mica tort (ho podeu veure a la foto  del  nino acabat). Després vaig fer les quatre potes , les vaig emplenar i vaig deixar sense cosir la part que engaxarem després al cos.  Un cop acabades les potes vaig anar per fer les orelles.
Un cop vaig tenir les diferents parts del nino vaig  ajuntar-ho tot. Agafant la part del devant del cap i  el cos  cara a cara amb la part del darrera. Tant les potes com les orelles les vaig posare també entremig de la cara i l’esquena del nino. Ho vaig cosir tot, però deixant una part sense cosir per poder girar el nino i deixar-lo del dret. Després el vaig omplir amb espuma i vaig acabar de cosir la part per on vaig omplir el nino .
Apa i ja està … mmm ara n’hauré de començar un altre ….  
                  

dilluns, 4 de juliol del 2011

Can Seixanta


Avui m’estreno com a blogcaire i encara no sé massa bé com funciona tot això.
Com molt bé diu el títol del Blog, això és Can Seixanta, un lloc on trobareu les diferents feinetes manuals que vaig fent , des de la creació de ninots de drap, fins a la restauració d’una tumbona de jardí. I mica en mica espero anar rebent consells per les meves dèries .
Apa ens veiem molt aviat ja que intentaré penjar com he fet el meu segon ninot de drap , una porqueta molt divertida i fàcil de fer.